Helende Kracht van Kundalini


Wanneer: zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019

Tijd: van 10:00 tot 18:00 uur
Je bent welkom vanaf 09:30 uur
 
Bijdrage: €250,-
Dit bedrag is inclusief koffie en thee en exclusief lunch

Aanmelden: flaviuioanpop@gmail.com - telefoonnummer +40 - 722214635 (Roemenië)


De helende kracht van kundalini
Tweedaagse workshop

In deze workshop gaan we de samensmelting van het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke ervaren in een diepe helende kracht die door het hele lichaam voelbaar is. De oude technieken die door de tantra worden ervaren en met de Kundalini energie werken, zullen in deze workshop de basis vormen. De sessies zijn gericht op een diepe energetische ervaring, die bereikt wordt zonder elkaar aan te raken.

Flaviu Pop (Roemenië) leidt deze workshop en komt er speciaal voor naar de Schaapshoeve. Fla-viu is coach, relatietherapeut en helpt mensen om diepe (seksuele) trauma's te verwerken.

In deze twee dagen wordt in een kleine groep op integere wijze gewerkt in tweetallen en met de groep. Een zeer kwetsbare werkwijze om diepgaande helende sessies aan een ander te kunnen aanbieden, wordt eigen gemaakt. In de workshop is ruimte voor een halve dag theorie en 3 halve dagen om het zelf te leren geven en ontvangen.

De sessie levert een diepe extase op, maar kan door de diepgaande trilling ook trauma losmaken en diepe pijn naar de oppervlakte halen. Deze workshop is dan ook toegespitst op mensen die reeds gericht zijn op therapeutisch, energetisch of lichaamswerk of daaraan willen beginnen. Ook voor artsen, psychologen en coaches kan deze workshop zeer mooie verdieping geven om cliënten te kunnen behandelen. Doordat je tijdens de workshop zelf de helende kracht van de techniek gaat ervaren, zul je deze zeker kunnen toepassen in de praktijk of je privéleven.
 

Privé sessies

Ook geeft Flaviu Pop privésessies op vrijdag 15 maart of zaterdag 16 maart na de workshop.
Deze zijn circa 1 1/2 - 2 uur en de kosten zijn 150 euro.
Eventueel kunnen deze sessies ook met je partner samen plaatsvinden.

Als je workshop volgt of ooit gevolgd hebt is een individuele sessie €100.