Het huren van ruimten

Het vinden van de juiste lokatie voor een activiteit, vergadering, bijeenkomst of evenement is een kunst. Je wensen of eisen leveren even zo vele mogelijkheden op. We zetten een aantal kwaliteiten en beperkingen van de Schaapshoeve graag op een rij.
 

Kwaliteiten

 • Stilte en rust:
  De landelijke ligging garandeert stilte en rust. Je kan je zonder afleiding wijden aan je activiteiten. Een wandeling in de tuin of in de bossen naast de Schaapshoeve levert een verfrissend pauzemoment voor je cliënten of gasten.

   
 • Flexibiliteit:
  Verschillende soorten ruimten bieden de oplossing voor verschillende behoeften. Er zijn kamers geschikt voor behandelingen, één-op-één sessies en voor een kleinere groep, er is een grote ruimte geschikt voor grotere presentaties, er is een orangerie in de tai chi tuin. En onthoud zeker de bijzondere Kring in de Deel! Een ronde, licht verzonken bank waar op unieke wijze vergaderd of ontmoet kan worden. Er kan gekozen worden uit één van deze of een combinatie van deze ruimten.

   
 • Ondersteuning:
  Faciliteiten en diensten in de vorm van een volledig uitgeruste keuken, het verzorgen van cateringswensen, het verhuren van presentatie-apparatuur, een voorzitterservice en/of notulistenservice, het verhuren van massagetafels, de aanwezigheid van een gastheer of –vrouw. En wat we niet ‘standaard’ aanbieden, regelen we graag in overleg!

   
 • Verdiepingsmogelijkheden:
  Je kunt je bijeenkomst combineren met tai chi of qigong oefeningen, een meditatie, een labyrint wandeling of ontmoeting met de kabbalistische levensboom. Een moment om even helemaal los te komen van de activiteit en daarna weer met frisse blik verder te gaan.

   

Beperkingen

 • De Schaapshoeve biedt geen overnachtingsmogelijkheden. Deze zijn uiteraard in de omgeving middels B&B's beschikbaar. Bekijk de informatie op onze pagina Overnachten.
   
 • Over de groepsgrootte
  Voor een meerdaagse intensieve workshop raden wij een groepsgrootte van maximaal 25 personen aan
  Voor een dagontmoeting in u-opstelling raden wij een groepsgrootte van maximaal 50 personen aan
  Voor een lezing raden wij een groepsgrootte van maximaal 65 personen aan
  Voor een concert kan gebruik gemaakt worden van het podium en een groepsgrootte van maximaal 50 personen

  Bij grotere groepen hangt het af van de activiteit of het binnen de Schaapshoeve te verspreiden is in bijvoorbeeld deelworkshops of deelactiviteiten. Graag denken we met je mee om een goede oplossing te creëeren.

   

Uitnodiging

Wees welkom om dit gedeelte van de Schaapshoeve website te onderzoeken en te ontdekken. Je krijgt zo een eerste indruk van de beschikbare ruimten en de mogelijkheden. Het liefst laten we je de Schaapshoeve écht zien en voelen: voel je vrij een kop thee te komen drinken, een rondleiding te krijgen en persoonlijk met ons kennis te maken.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet,
de Schaapshoeve,

centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Jack Peters & Carin Wennink