Carin Wennink - Cawen coaching & labyrintwerk

Cawen, praktijk voor innerlijke reisbegeleiding

Carin Wennink bewandelt sinds 1997 actief het pad van de natuur en de godin. Ze volgde o.a. training tot levenspriesteres en volgde opleidingen bij Kleuren-Wijs gedachtengoed. In alles wat ze doet, houdt Carin graag kernwoorden als 'eenvoud', 'balans', 'verbinding' en 'met je voeten stevig op de aarde' als uitgangspunt.
 

Drempelhoedster

Carin omschrijft haar werk wel als 'drempelhoeden'. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. De drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat.

Zowel in haar coachingspraktijk als in haar werk met het labyrint zal Carin de functie van drempelhoedster graag voor je uitvoeren.


 

Cawen
brengt hoofd en hart in balans

Ik geloof dat de hoogste en diepste kracht van elk mens ligt in de combinatie van twee grote kwaliteiten: doelgerichte actie en innerlijke wijsheid. Bewust worden van deze twee krachten in jezelf en weten wanneer het één of juist het ander jou je juiste weg wijst.

Je bent bij mij van harte welkom voor individuele begeleiding, online jaarwielen en velddagen.

   

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt
 
Het labyrint werkt! Het kan een spiegel zijn, troost bieden, inzicht aanreiken, vreugde brengen.

Bij Labyrinspiratie vind je informatie over het labyrint, wat je er mee kunt en welke activiteiten ik ermee organiseer.

   

Awen
een vonk van inspiratie
 
De fotocamera helpt me om in verbinding te blijven kijken naar wat er voor me ligt. Een nieuwe invalshoek, een mooie lichtval, een verrassend detail of juist het grote plaatje.

Op Awen deel ik mijn passie voor de natuur en een aantal grappige onderwerpen (zoals deurkloppers of spiralen).