Cora Hofsteede - Via Handen guasha en voetreflex

Via betekent “de weg”. Graag loop ik met U een stukje mee op uw weg in het leven. Ieders levenspad is uniek. Ik ondersteun mensen graag in hun gezondheid ; om deze goed te houden, in balans te krijgen en te optimaliseren. Van oorsprong ben ik opgeleid tot wijkverpleegkundige en heb zowel in de jeugdgezondheidszorg als verpleging en verzorging gewerkt. Contact, wisselwerking en verbonden voelen is belangrijk voor mij.

In de loop van de tijd is mijn belangstelling steeds meer uitgegaan naar natuurlijke manieren van helen en preventief werken. Daarbij gebruik ik graag mijn handen om iets te geven, te ontvangen, te delen en te helen. Ik maak hierbij gebruik van voetreflexplusmassages, guasha, diverse lichaamsmassages en aanvullende behandelingen en adviezen uit de natuurgeneeskunde. Mijn werkwijze is holistisch.

 • Voetreflexplus massages, ter ontspanning en therapeutisch
  Voetreflexplus brengt de Chinese en westerse voetreflex samen. De combinatie biedt veel mogelijkheden en versterkt de effecten van een behandeling.  (vergoeding mogelijk via aanvullende verzekering).

   
 • Guasha, een oosterse traditionele schraaptherapie die zich richt op het verwijderen van afvalstoffen en een betere stroming van Qi en bloed.
   
 • Massage, geraakt en aangeraakt worden vanuit liefdevolle aandacht. Aanraking is een onmisbare sleutel tot gezondheid en welbevinden.
   

Voor meer informatie:  http://www.viahanden.nl/ of www.facebook.com/viahanden 

Hartelijke groet,
Cora Hofsteede