Wilga Zibel: Colours of our Heart

Wanneer: zondagmiddag 8 maart 2020

Tijd: van 14:00 tot 16:00 uur
Je bent welkom vanaf 13:30 uur

Bijdrage: €15,-

Informatie & aanmelden
Aanmelden kan rechtstreeks bij Wilga via contact@wilgazibel.nl 

Meer informatie over Wilga's werk vind je op www.WilgaZibel.nl 


Colours of our heart
Be – Live – Shine your own colours

 

Wilga Zibel geeft deze inspiratiemiddag uitleg over het door haar zelf ontwikkelde bewustzijnsspel voor zowel kinderen als volwassenen, Play your colours. Zij zal toelichten wat de essentie is van emoties en hoe we hier uit kunnen leren, begrijpen en groeien.
 

Zeven thema's van het bewustzijnspad

Het Colours of our heart bewustzijnspad bestaat uit zeven thema’s. Elk thema heeft zijn eigen kleur met zijn eigen unieke wijsheid en alle thema’s samen maken de regenboog. We gaan met elkaar op pad en ontdekken op een creatieve en speelse manier elke kleur met zijn eigen thema.  En zo brengt elke kleur van de regenboog het kind/volw een stap dichter bij zijn waardevolle kern.

  • Rood: Ruimte innemen vanuit eigenwaarde in plaats van angsten
  • Oranje: Hoe omgaan met emoties
  • Geel: Daadkracht leren aanspreken en gebruiken
  • Groen: Jezelf leren accepteren vanuit je hart in plaats van jezelf opleggen hoe je zou moeten zijn
  • Blauw: Communiceren vanuit je hart in plaats vanuit machtspatronen
  • Indigo: Jezelf en de ander zien met de ogen van je hart in plaats van met normerende ogen
  • Paars: In verbinding blijven met je eigen kracht en waarden binnen een dualistische, oordelende wereld

Het spel “play your colours” omvat al deze aspecten om op een speelse manier deze thema's aan te raken en hier rond te werken of bewustzijn te creëren en heeft als doel (zelf) acceptatie, (zelf) bewust zijn, (zelf) vertrouwen, (zelf) liefde. Wat voor gelijkwaardige verbindingen zorgt.
 

Een gedachtengoed om mee naar huis te nemen

Colours of our heart is een gedachtengoed dat handen en voeten geeft aan essentiële levenslessen en wijsheden om je hart te bevrijden, je eigen kleuren (waarden) te herinneren en te durven leven, zodat je echte voelbare veranderingen kunt bewerkstelligen. Aan het eind van de middag zal er meer bewustwording en inzicht zijn om van overleven naar leven vanuit een verruimd bewustzijn zijn.

Er is geen voorkennis nodig voor deze bijeenkomst, alleen een nieuwsgierig en open hart.
 

Over Wilga Zibel

Wilga Zibel (1967) is ontwikkelaar, docente en trainer/coach Levenskunsten en persoonlijke ontwikkeling. Ze volgde diverse opleidingen op het gebied van psychologie, zelfontwikkeling, intuïtieve ontwikkeling, Essence coaching en levenskunde. De ervaringen en reacties uit haar praktijk, opleidingen, trainingen en workshops die zij geeft vanaf 2001 leidden uiteindelijk tot het ontwikkelen van het Kleuren-Wijs gedachtengoed. Een levensvisie die uitgewerkt is in een traject wat geïmplementeerd kan worden in je persoonlijk leven, in het onderwijs, voor hulpverlening etc. In de afgelopen jaren zijn hiermee bijzondere en duurzame resultaten bereikt.

Wilga is auteur van het boek “Liefde, het vinden van de sleutel van je hart” en de boeken uit de Kleuren-Wijs reeks, Rood: Ruimte, Groen: Liefde en Oranje: Gevoel. Tevens ontwikkelde zij het bewustzijnspel Play your colours.