Jack Peters: -K L A N K-

Wanneer: zaterdagavond 7 december 2019

Tijd: van 20:00 tot 21:30 uur
Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 
Bijdrage: op basis van donatie

Meenemen:
Meditatiekussen of ligmatras met deken; dikke sokken, of dat wat je prettig vindt om warm en comfortabel te genieten van de concerten

Informatie
Meer informatie vind je op www.CenterSelf.nl , onderdeel Klankbeleving of neem contact op met Jack Peters (jack@centerself.nl of 06-1296 1278)


-K L A N K-

Een klank kan niet gehoord worden voor deze gemaakt is.

Of is de anticipatie van het potentieel van een instrument ook klank?
Een imaginaire klank in je hoofd?

En wat doet die klank dan met je?
 

Dit zal geen ligluister concert zijn zoals je dat van mij gewend bent. Deze -k l a n k- sessie zal om jouw aandacht, voorstellingsvermogen, nieuwsgierigheid en verwondering vragen. Het zal zijn of je naar een deur zit te staren, je afvraagt of en wanneer er iets of iemand door zal komen.

Ben je ook nieuwsgierig....
 

‚ÄčOver Jack Peters

Jack Peters is je klankmeester op deze klankreis. Hij speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste 'maatjes'. De laatste jaren heeft Jack zich toegelegd op het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Dit is de natuurlijke stemming van de aarde en het hart. De instrumenten waar Jack nu veel mee werkt, zijn Navite American flutes, Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en stemvorken. Allemaal in 432Hz dus!

Je kunt bij Jack terecht voor klanksessies, klankconcerten en klankcreatie workshops.

Meer informatie over Jack en zijn werk als klankmeester kun je vinden op zijn website http://www.centerself.nl/. Kijk bij onderdeel 'klankbeleving'.