Bart Indesteege: Leven zonder handrem, leven in meesterschap

Wanneer: zondagmiddag 13 januari 2019

Tijd: van 14:00 tot 17:00 uur
Je bent welkom vanaf 13:30 uur

Bijdrage: €20,-

Aanmelden
Laat even weten of je komt. Stuur een bevestigingsmailtje met ‘ik kom op 13 januari’ naar bart@lifemastery.eu

Informatie
Voor meer informatie van en over Bart kun je
vinden op www.katalpa.be en www.lifemastery.eu


Tijd voor een nieuw verhaal
Leven zonder handrem, leven in meesterschap

Interactieve workshop/lezing door Bart Indesteege,
oprichter Katalpa Life Mastery Network

 

Ik wil je meenemen op reis, een reis voorbij je eigen verhalen, verhalen van tekort, belemmering, onmacht en strijd. Tijd om een nieuw verhaal te schrijven, een verhaal van vertrouwen, innerlijke wijsheid, overgave en Meesterschap. Tijd om kleur te bekennen, je hart te openen en te luisteren naar het lied van je ziel. Tijd om waarachtig op te staan en te gaan voor je droom, je verlangen.

Meesterschap leef je wanneer je liefdevol, genietend kan zijn, bij dat wat nu is en tegelijkertijd het lef hebt om voor je grootste droom te gaan.

Ik wil je inspireren, raken en laten ervaren dat niet morgen maar nu het moment gekomen is om je eigen Meesterschap op te nemen. Ik wil je de hand reiken en je binnenleiden in de stilte van je Zijn en je de tools geven om je droom succesvol in de wereld te zetten.

Welkom op de allereerste introductieworkshop van Life Mastery in Nederland!
 

Over de inhoud

Tijdens deze interactieve workshop zal ik je de basisprincipes van Life Mastery toelichten en laten ervaren. Life Mastery is geïntegreerde levenswijsheid op basis van 15 jaar coachingspraktijk van succesvolle ondernemers, studie van ingewijde bronnen en geschriften en een eigen intens persoonlijk ontwikkelingstraject van meer dan 30 jaar.

Uitgangspunt is dat jouw gedachten, jouw manier van ZIJN, jouw basishouding in het leven bepalend is voor wat je in je leven aantrekt en realiseert. Een vervullend leven leiden vraagt een systematische de-programmatie van ons geconditioneerde denken. We duiken in de diepte van het menselijke Zijn om van hieruit sleutels te vinden voor het ontsluiten van onbegrensde mogelijkheden. Dit is geen platte 'Fake it till you make it'-boodschap, maar een volgende stap in een ontluikende tijdsgeest. En een uitnodiging om congruent en consequent jouw diepste verlangens en wensen voor een betere wereld te gaan leven.

We maken verbinding met de kracht van eenvoud om tot antwoorden te komen op vragen waar we persoonlijk en als werk- en leefgemeenschap steeds meer mee geconfronteerd worden. Hoe een echt vervullend leven te leiden? Wat betekent succesvol zijn voor mij? Waarom kost het me zoveel moeite om de dingen gedaan te krijgen? Waarom lopen steeds meer mensen rond met een gevoel van leegte? Waarom geraken we soms gevangen in terugkerende spiralen van frustratie, onmacht, tegenslag en strijd? Wie kan me echt verder helpen, en welke coaching-tools maken dit mogelijk?
Ben je bedrijfsleider ? Hoe breng ik mijn economische noden in lijn met de diepere menselijke waarden? Ben je coach? Hoe zorg je er voor dat jouw coaching (of leiderschap) niet alleen het hoofd maar ook het hart van mensen raakt en mensen echt in beweging zet? 

Kortom, hoe kan ik door minder te doen, succesvoller in het leven staan en het leven leiden waarvoor ik geboren ben?

 

‚ÄčOver Bart Indesteege

Bart Indesteege (° 1970) is van achtergrond fysiotherapeut, coach en bedrijfsergonoom. Hij werkte als onderzoeker voor het Belgisch Nationaal Onderzoeksinstituut voor Arbeidsomstandigheden waar hij specialiseerde in psychosociale arbeidsbelasting en stress. Hij begeleidde diverse grote ondernemingen bij het uitwerken van hun welzijnsbeleid. In 2004 richtte hij Katalpa op, een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en bedrijfscultuurtransformatie. Naast organisatieontwikkeling integreerde hij een passie voor levenscoaching zowel voor leidinggevenden als particulieren. Uit dit alles ontstond in 2014 de Life Mastery training, een integrale levenstraining gericht op structurele transformatie van het individuele en collectieve bewustzijn naar Meesterschap.

Het Katalpa Life Mastery Project heeft als doel mensen te trainen en te ondersteunen om weer vanuit Meesterschap in het leven te staan en hun hartsverlangen te volgen. We geloven dat maatschappelijke transformatie zal ontstaan wanneer individuele mensen de eigen sleutels hiertoe gaan ontdekken in zichzelf. We geloven dat co-creatie een belangrijke peiler voor onze gezamenlijke toekomst zal worden en willen via het Katalpa Life Mastery Network een platform creëren waarbinnen dit mogelijk wordt.

Meer info op: www.katalpa.be en www.lifemastery.eu.