Sla jouw (engelen) vleugels uit! - interactieve merkaba lezing


Wanneer: zondagmiddag 31 maart 2019

Tijd: deel 1 van 14:00 tot 15:30 uur
Tijd: deel 2 van 16:00 tot 17:00 uur

Je bent welkom vanaf 13:45 uur
Hou er rekening mee dat de eindtijd kan uitlopen

Bijdrage:
- deel 1: €20,-

- deel 2: €7,50

Goed om te weten
Je hoeft geen voorkennis of meditatie-ervaring te hebben om aan deze middag mee te doen.
Om aan het tweede deel van de workshop mee te doen, is het belangrijk dat je geen ernstige psychische klachten hebt, zoals bijvoorbeeld psychosen of zware depressie. De hoge energieën zouden je teveel uit balans kunnen halen. Fysieke klachten zijn geen enkel probleem om mee te doen.

Aanmelden
Meld je nu aan door jouw naam, mailadres, telefoonnummer en woonplaats te mailen naar praktijkzonnebloem@gmail.com. Geef daarbij aan of je zowel voor deel 1 als 2 inschrijft of alleen voor deel 1. Na ontvangst van je bijdrage is jouw deelname definitief en ontvang je de definitieve bevestigingsmail.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.praktijkzonnebloem.nl of neem telefonisch (040-2854340) of per mail (praktijkzonnebloem@gmail.com) contact op met Dorien Striekwold.


Sla jouw (engelen) vleugels uit!
Interactieve merkaba lezing


Wil je groeien als mens, wil je jouw bewustzijn verruimen, wil je meer contact met jouw kwaliteiten en die uitdragen, wil je beter gecentreerd blijven, wil je beter beschermd zijn tegen laagfrequente energieën van bijvoorbeeld wifi, wil je meer liefde en licht voelen, zoek je een fijne dagelijkse meditatie… dan zijn merkaba technieken misschien iets voor jou!

Als je met merkaba technieken werkt, leer je jouw potentieel als engel te activeren. Je krijgt meer contact met jouw hogere bewustzijn (jouw hogere zelven) en je kunt naar een andere kwaliteit van leven groeien. Je slaat jouw engelenvleugels uit zodat je vanuit jouw kwaliteiten kunt uitdelen. En of dat nou brood bakken, vuilnisman of hartchirurgie is, de vorm maakt echt niet uit. Als je het maar bezielt!


Programma

De lezing bestaat uit een introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken (deel 1) en de aartsengel Michael’s karma meditatie en zelfbekrachtigingsmeditatie (deel 2).

 • Deel 1  Introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken

  Deel 1 van de lezing is een introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken, ascentietechnieken. Wat zijn ascentietechnieken, wat is een merkaba, waarom bestaan deze technieken eigenlijk en wat heb je eraan.  Je krijgt uitleg over de verschillende facetten en van diverse basisbegrippen zoals lichtlichamen en pranabuis en over de 13 dimensies in een schepping. Ook de heilige geometrie wordt aangestipt. Denk aan de platonische figuren, de Fibonacci reeks en de levensbloem. Het is geen technisch verhaal, maar een uitleg over de relatie met merkaba’s en onvoorwaardelijke liefde.

  We zijn spirituele wezens in een fysiek lichaam, maar spiritualiteit is niet zweverig. Het is juist heel concreet over hoe wij als mensen met onszelf, met elkaar en met alles op aarde omgaan. Als je met merkaba technieken werkt, werk je met hele hoge energieën, met liefde en licht, met onvoorwaardelijke liefde. Toch zijn deze technieken geen vluchtroute. We hebben het hier op aarde te doen, te accepteren dat het is zoals het is en om zelf onze hemel op aarde te creëren.

  Juist omdat je met hoge energieën werkt, is het heel belangrijk om jezelf ‘op orde te brengen’ en jezelf te helen en in balans te brengen. Het belang van gronding en manieren om aan jouw levensthema’s te werken om werkelijk vrede in jouw hart te vinden worden besproken.

  Dit deel van de lezing bevat ook drie meditaties:

  1. een uitgebreide gronding om jezelf in je lijf en energetisch ‘op orde’ te brengen,
  2. een vergevingsmeditatie,
  3. een meditatie om je hart te openen en jouw bewustzijn te verruimen.

  We sluiten deel 1 van de lezing af met een instructie om helend water te maken, zogenaamd hoog-energetisch water. Deze instructie krijg je als hand-out uitgereikt zodat je ook thuis aan de slag kunt.


   
 • Deel 2  Aartsengel Michael Karma meditatie en Zelfbekrachtigingsmeditatie

  Wil je jezelf opschonen, voelen hoe jouw bewustzijn verruimt en jezelf diep ontspannen, doe dan mee aan deze uitgebreide meditatie in het tweede deel van de middag.

  Het is een diepgaande, grondige reiniging, bevrijding en heling van jezelf. Je bewustzijnsniveau verandert er niet door, maar je bent vrij van eerdere karmische koorden. Je kunt echt in het nu gaan leven volledig aanwezig in de ervaring en acceptatie van ieder moment.

  In de aartsengel Michaël Karma meditatie ga je met een aantal lichtwezens waaronder aartsengel Michaël karmische koorden doorsnijden. Je herinneringen worden niet gewist, maar de emotionele lading verdwijnt. Je dient hiervoor jezelf en anderen te vergeven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je kunt worden herboren, vrij van de karmische banden en koorden die je volledige ontplooiing beperkten. Vanaf dan is het aan jou om verantwoordelijkheid te nemen voor al je daden en jezelf vrij te houden van karma.

  In de zelfbekrachtigingsmeditatie heel je jezelf van oude ongepaste overeenkomsten over overvloed, gezondheid en geluk. Je kunt blijven affirmeren dat je liefde zult ontvangen, maar als je in een ander leven hebt gezworen geen liefde meer te ontvangen, dan zal je geen liefde ontvangen tot je die oude eed hebt herroepen.

Eerdere deelnemers gaven aan dat het volgen van beide onderdelen als heel prettig ervaren wordt.
Dit is echter niet verplicht. Je kunt er voor kiezen bij slechts een van de twee onderdelen aanwezig te zijn.

 

Over Dorien Striekwold

In haar Praktijk Zonnebloem werkt Dorien Striekwold als trainer en coach in transformatietrajecten en als natuurgeneeskundig therapeut. Middels consulten en workshops begeleidt Dorien haar cliënten naar meer bewustwording en spirituele groei.

Dorien is puur en helder. Ze staat met beide benen op de grond, is vrolijk en to-the-point. Ze biedt veiligheid om te komen met wat er werkelijk is, maar kan ook confronterend zijn als dat nodig is om je net dat ene zetje te geven. Eenvoud, waarheid en openheid zijn belangrijke waarden voor haar.

Sinds 2008 is Dorien merkaba leraar.