Hans Thijssen: Kijk eens in de iris van je oog en wat ontdek je dan...?


Wanneer:

Tijd: van 20:00 tot ongeveer 22:00 uur
Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 
Bijdrage: €17,50

Informatie
Meer informatie over Hans Thijsen vind je op zijn website www.wathetoogonthult.nl en of bel 06-48 23 34 87Hans geeft over dit onderwerp op zaterdag 29 september een inspirerende workshop!
 


Kijk eens in de iris van je oog en wat ontdek je dan...?


Deze avond gaan we kennis maken met er allemaal in het oog te zien is over je aanleg, talenten, over relaties en je creatieve kanten, hoe je omgaat met emoties en waar er valkuilen zitten. Ineens zul je jezelf (en je eventuele partner, kinderen, familie) stukken beter begrijpen.

De wonderlijke wereld van de irissen zal je deze avond versteld laten staan wat er allemaal te zien is en hoe prachtig dit is. In de ogen zien we erg veel verschillende structuren. Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn.

Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties gaan we uitleggen.

 

Zou je ook willen weten wat je oog je allemaal te vertellen heeft?

Kom dan genieten van deze avond. Via beelden wordt alles verhelderd en gaan we ook een deel van onze eigen ogen ‘ontdekken’.

Met zijn 20 jaar ervaring is dat in goede handen van Hans Thijssen, natuurgeneeskundige en acupuncturist.

 

Over Hans Thijssen

Hans Thijssen (1956) is sinds jaar en dag werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst als fysiotherapeut en al snel als acupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut. Door zijn grote liefde voor de inzichten die irisinterpretaties brengen, heeft hij talloze workshops en nascholingen gegeven en duizenden ogen mogen 'lezen'. In klein verband, maar ook op hoge school In-Holland, als nascholingen voor beroepsverenigingen en in samenwerking met diverse opleidingsinstituten.

Daarnaast is hij oprichter en jarenlang hoofddocent geweest van de eerste Bowenopleiding in Nederland en heeft hij het voorrecht gehad om lezingen in Nederland, Duitsland, Engeland en België te mogen geven. Altijd met veel plezier.

Meer informatie over Hans Thijsen vind je op zijn website www.wathetoogonthult.nl en of bel 06-48 23 34 87.