Jack Peters: Creatie-Tonen klankconcert

Wanneer: -nieuwe datum volgt- najaar 2019

Tijd: van 20:00 tot 21:15 uur
Je bent welkom vanaf 19:30 uur

Bijdrage: €20,-

Zelf meenemen:
Ligmatje of matrasje, dekentje, kussentje

Informatie
Meer informatie vind je op www.CenterSelf.nl , zie onderdeel Klankbeleving of neem contact op met Jack Peters (jack@centerself.nl of 06-1296 1278)


klankconcert
Creatie-Tonen


De Creatie-Tonen zijn de drie klanken die aan de oorsprong staan van het ontstaan van de kosmos. Je komt dan ook wel eens de mooie term 'Bron Klankvelden' tegen. De klanken zijn afkomstig uit de heilige geometrie en zijn verbonden aan de geometrische basisvormen met hun eigen frequentie en dus klank.

Met dit in mijn hart ben ik klankschalen en klankinstrumenten gaan zoeken zodat jij deze bronklanken kunt ervaren en voelen. En dat ga je doen, op deze mooie klank-avond.

 

‚ÄčOver Jack Peters

Jack Peters is je klankmeester op deze klankreis. Hij speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste 'maatjes'. De laatste jaren heeft Jack zich toegelegd op het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Dit is de natuurlijke stemming van de aarde en het hart. De instrumenten waar Jack nu veel mee werkt, zijn Navite American flutes, Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en stemvorken. Allemaal in 432Hz dus!

Je kunt bij Jack terecht voor klanksessies, klankconcerten en klankcreatie workshops.

Meer informatie over Jack en zijn werk als klankmeester kun je vinden op zijn website http://www.centerself.nl/. Kijk bij onderdeel 'klankbeleving'.