Karin Schlüter: EnergySoma Healing session


Wanneer:
- zaterdag 20 oktober 2018
- zaterdag 23 februari 2019
- zaterdag 25 mei 2019

Tijd: op afspraak tussen 9:30 en 17:00 uur
Je healing sessie met Karin duurt 45 minuten

Bijdrage: €35,-

Aanmelden en informatie
Aanmelden kan rechtstreeks bij Karin: info@avalon.co.nl

Meer informatie over Karin en haar werk vind je op haar website www.avalon.co.nl


EnergySoma Healing sesssie
met Karin Schlüter


Op zaterdag 26 mei ben je van harte welkom voor een persoonlijke EnergySoma healing sessie met Karin Schlüter Lonegren.

Hands-on healing, magnetiseren, energy healing, er zijn vele namen voor het benoemen van spiritual healing. Hoe het beestje ook genoemd wordt, het is en blijft energie-overdracht van mens tot mens (en dier) en van ongeziene wereld tot geziene wereld.

Al meer dan 18 jaar werkt Karin met haar helderziende gaven om mensen te ondersteunen op hun levenspad. Zij gebruikt healing stones, haar handen en ontvangt voor de cliënt ondersteunende beelden tijdens de sessie in de vorm van planten en kleuren. Deze natuur energieën/medicijn worden ook in de sessie ingezet. Over haar healing werk zegt Karin zelf:

"In mijn healing werk maak ik een verbinding met de natuur, en speciaal met het plantenrijk. Als ik begin met afstand- of directe healing wacht ik vol verwachting af welke plant zich aandient voor de cliënt. De plant die ik zie ondersteunt de cliënt in hun leven en helpt met het verwerken van de problemen die zij ervaren. Vaak moet ik na de healing nog even opzoeken waar de plant symbool voor staat en wat zijn energetische imprint is; heel vaak is die plant een echte match! De natuur werkt met de ziel, de ziel reikt uit naar de natuur. Ik ben een blije doorgever van deze energieën, verrast en met ontzag door de kracht van beiden."

 

Over Karin Schlüter Lonegren

Karin is gecertificeerd Holistic Massage Therapist, ze is getrained in Spiritual and Distant Healing (voor zowel mensen als dieren). Ze is Ordained Minister in the Fellowships of the Spirit in Buffalo, New York en Spiritual Devotional Councellor.

Karin woont met haar man Sig Lonegren in Enkhuizen.

Voor meer informatie over Karin en haar werk, kun je terecht op haar website http://www.avalon.co.nl. Informatie over de EnergySoma healing vind je op deze pagina. Ook ben je van harte welkom om je vraag te e-mailen naar info@avalon.co.nl of bel Karin op nummer 06 49 70 86 28.