Jack Peters: Gongconcert in de steencirkel

Wanneer: zondagmiddag 2 september 2018

Tijd: van 14:30 tot 15:30 uur
Je bent welkom vanaf 14:00 uur

Bijdrage: €25,-

Zelf meenemen:
Ligmatje of matrasje om op te liggen, eventueel zeiltje

Informatie
Meer informatie vind je op www.CenterSelf.nl , onderdeel Klankbeleving of neem contact op met Jack Peters (jack@centerself.nl of 06-1296 1278)


Gongconcert
in de steencirkel

 

In het weiland van De Schaapshoeve ligt de steencirkel. Op deze krachtige en natuurlijke plek zullen deze middag de klankinstrumenten van Jack hun klank verspreiden.

De nadruk in dit concert zal de gong zijn. De cirkelvorm van de gong zal zijn weerklank vinden in de cirkelvorm waarin de stenen staan. Je ligt in de cirkel en de klanken zullen jou omcirkelen.

Dus lekker buiten in de natuur tussen de stenen en de klanken genieten , dat is wat ik je wil geven deze middag. Neem zelf iets comfortabels mee om op te liggen.

Bij slecht weer gaan we naar binnen in de Schaapshoeve en verbinden we ons voor het concert mentaal met de steencirkel.

Maar we gaan gewoon mooi weer afroepen voor deze middag!

 

‚ÄčOver Jack Peters

Jack Peters is je klankmeester op deze klankreis. Hij speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste 'maatjes'. De laatste jaren heeft Jack zich toegelegd op het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Dit is de natuurlijke stemming van de aarde en het hart. De instrumenten waar Jack nu veel mee werkt, zijn Navite American flutes, Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en stemvorken. Allemaal in 432Hz dus!

Je kunt bij Jack terecht voor klanksessies, klankconcerten en klankcreatie workshops.

Meer informatie over Jack en zijn werk als klankmeester kun je vinden op zijn website http://www.centerself.nl/. Kijk bij onderdeel 'klankbeleving'.