Thomas en Jack: Healing Sound Concert


Wanneer: zaterdagavond 8 september 2018

Tijd: van 20:00 tot 21:30/22:00 uur
De zaal is een half uur voor aanvang van de workshop geopend

Bijdrage: €25,-


Healing Sound Concert

Nada Brahma

vanuit stilte ontstaat klank

alles is klank

Laat je meenemen door de klanken van de ‘bezielde’ Nepalese/Tibetaanse klankschalen, de authentieke Aziatische Basis Gong en Hoger Bewustzijns Gong, de Hang, Tempelschaal en andere “wereld’-instrumenten. 

De resonantie heeft een weldadig effect op geestelijk en fysiek welzijn. We eindigen vaak met het zingen van een mantra om rustig weer te ‘ontwaken’.

 

Op dezelfde zaterdag 12 mei...

...geeft Thomas Kwakernaat de mooie workshop 'Mantra zingen, (her)-ken je eigen stem, iedereen kan zingen!'. Onze stem is het meest natuurlijke en directe instrument dat bestaat. Voor sommigen is het spannend om te zingen. Tijdens deze workshop leer je in een sfeer van vertrouwen en veiligheid je eigen stem beter kennen en verder ontwikkelen. Na de inleiding en uitleg doen we deze dag diverse stem en klank oefeningen en we gaan we heerlijk zingen!!

Een ieder die al jarenlang Mantra’s zingt of zij die hier op een toegankelijke wijze kennis mee willen maken zijn van harte welkom. Meer informatie over deze mantra zingen workshop vind je hier.

 

Je klankmeesters: Thomas Kwakernaat en Jack Peters

Thomas Kwakernaat is afgestudeerd als Contrabassist aan het Conservatorium van Brussel en Amsterdam. Tijdens deze periode heeft hij veel optredens en een aantal CD registraties op zijn naam staan.

Toch veranderde er iets... Het fenomeen KLANK en resonantie begon in de loop der tijden een diepere, meer intense betekenis voor hem te krijgen. Hij is momenteel ook werkzaam als klankhealer, geeft klank concerten en is muziek -zang-coach en docent.

Meer informatie over Thomas en zijn werk je op zijn website: www.ThomasKwakernaat.nl

 

Jack Peters speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste 'maatjes'. De laatste jaren heeft Jack zich toegelegd op het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Dit is de natuurlijke stemming van de aarde en het hart. De instrumenten waar Jack nu veel mee werkt, zijn Navite American flutes, Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en stemvorken. Allemaal in 432Hz dus!

Je kunt bij Jack terecht voor klanksessies, klankconcerten en klankcreatie workshops.

Meer informatie over Jack en zijn werk als klankmeester kun je vinden op zijn website http://www.centerself.nl/. Kijk bij onderdeel 'klankbeleving'.