Het Andere Verhaal & InResonantie: Inanna en de roep uit de onderwereld

Wanneer: zondagmiddag 11 november 2018 (geannuleerd)

Tijd: van 14:00 tot uiterlijk 18:00 uur
Je bent welkom vanaf 13:30 uur
 
Bijdrage:
- €20,- voor verhaal en klankbeleving,
- €30,- voor verhaal, klankbeleving plus verdieping/workshop

Aanmelden:
Graag voor 2 november bij brigitta.oudega@hetnet.nl


Inanna en de roep uit de onderwereld
muzikale vertelling en workshop

Laat je meevoeren in de beleving van de muzikale vertelling over de mythe van de Soemerische Godin Inanna en haar reis naar de onderwereld. Het eeuwenoude en boeiende verhaal van Inanna is een krachtige spiegel en biedt daarnaast ook handvatten voor persoonlijke groei van mensen in deze tijd.

Onderzoek in de verdieping/workshop wat de archetypische beelden jou te vertellen hebben en welke roep jij hoort uit de onderwereld. Ontdek vervolgens wat de betekenis van deze mythe is voor jou in je dagelijks leven.

Ieder mens zal op enig moment in zijn of haar leven voor de uitdaging staan om af te dalen naar de eigen onderwereld. Soms gebeurt dat gedwongen, bijvoorbeeld bij een burn-out. Soms vrijwillig, als je op zoek bent naar de diepere (spirituele) betekenis van het leven en zelfontwikkeling.

“De beelden uit mythen zijn weerspiegelingen van de spirituele potentiële mogelijkheden van ieder van ons.
Door ons erop te bespiegelen, roepen we hun krachten in ons eigen leven op.”
-
Joseph Campbell

 

Verhaal, klank en workshop

Deze unieke samenwerking van verhaal, klank en verdieping/workshop wordt aangeboden door drie personen:

  • Brigitta Oudega koos, na een juridische loopbaan in het bedrijfsleven, voor de studie psychologie. Daarnaast heeft ze zich ontwikkeld in de rol van verhalenverteller. Zij gelooft in de transformerende kracht van verhalen en raakte gefascineerd door de mythe van Inanna. Zij vertelt het verhaal en begeleidt deze middag de verdieping/workshop. Ze nodigt je uit te delen wat je raakt in deze mythe. Hoe hoor jij de roep uit de onderwereld? Ga met haar mee op reis!

    Voor meer informatie over Brigitta en haar werk kun je terecht via brigitta.oudega@hetnet.nl of op de facebookpagina https://www.facebook.com/inannaverhaal/

     
  • Anne & Jacinta van “Inresonantie”  geven al vele jaren Klankhealing Concerten. Hierbij bespelen zij diverse etnische klankinstrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid, waarbij zij zich verbonden voelen met de bron en alles wat leeft. Zij verzorgen de klanken bij het verhaal en de verdieping/workshop.

    Meer informatie over Anne en Jacinta en hun werk vind je op www.inresonantie.nl

 

Meer informatie

Interview met Mirjam Mare over deze vertelling/workshop van Inanna in Happinez