Inanna en de roep uit de onderwereld

Wanneer: zondagmiddag 11 november 2018

Tijd: van 14:00 tot uiterlijk 17:30 uur
Je bent welkom vanaf 13:30 uur
 
Bijdrage:
- €25,- voor verhaal en klankbeleving,
- €40,- voor verhaal, klankbeleving en workshop

Aanmelden:
Graag voor 9 februari bij brigitta.oudega@hetnet.nl


Inanna en de roep uit de onderwereld
muzikale vertelling en workshop

 

Ieder mens zal op enig moment in zijn of haar leven voor de uitdaging staan om af te dalen naar de eigen onderwereld. Soms gebeurt dat gedwongen, bijvoorbeeld bij een burn-out. Soms vrijwillig, als je op zoek bent naar de diepere (spirituele) betekenis van het leven en zelfontwikkeling.

De voorstellingswereld van de mythologie is een symbool voor spirituele krachten binnen in ons. De eeuwenoude en boeiende mythe van de Godin Inanna en haar reis naar de onderwereld is een krachtige spiegel en biedt handvatten voor persoonlijke groei van mensen in deze tijd.

Laat je meevoeren in de beleving van de muzikale vertelling over de mythe van de Soemerische Godin Inanna en haar reis naar de onderwereld.

Ontdek in de workshop wat de archetypische beelden jou te vertellen hebben en welke roep jij hoort uit de onderwereld. Als je de moed hebt risico’s te nemen en je eigen schaduw te ontmoeten dan opent het leven zich steeds meer voor je.
 

Interview met Mirjam Mare over Inanna en deze workshop

In het tijdschrift Happinez verscheen een interview met Mirjam Mare over Inanna en deze workshop. Je kunt het hier nalezen.
 

Verhaal, klank en workshop

Deze unieke samenwerking van verhaal, klank en workshop wordt aangeboden door een team van 4 personen:

 • Brigitta Oudega koos, na een juridische loopbaan in het bedrijfsleven, voor de studie psychologie. Daarnaast heeft ze zich ontwikkeld in de rol van verhalenverteller. Zij gelooft in de transformerende kracht van verhalen en raakte gefascineerd door de mythe van Inanna. Zij vertelt het verhaal.

  Voor meer informatie over Brigitta en haar werk kun je terecht via brigitta.oudega@hetnet.nl of op de facebookpagina https://www.facebook.com/inannaverhaal/

   
 • Anne & Jacinta van “Inresonantie”  geven al vele jaren Klankhealing Concerten. Zij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid, waarbij zij zich verbonden voelen met de bron en alles wat leeft. Zij verzorgen de helende klanken.

  Meer informatie over Anne en Jacinta en hun werk vind je op www.inresonantie.nl

   
 • Mirjam Mare is al meer dan 25 jaar verhalenverteller en vertelcoach. Ze begeleidt deze middag de workshop. Ze nodigt je uit te delen wat je raakt in deze mythe. Hoe hoor jij de roep uit de onderwereld? Ga met haar mee op reis!

  Meer informatie over Mirjam vind je op www.mareverhalen.nl.