Jack Peters: 432Hz KlankConcert 'Minimaal' (ligconcert)

Wanneer: vrijdagavond 3 juli 2020
 
Tijd: van 20:00 tot 21:00 uur
Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 
Bijdrage: €20,-

Maximale groepsgrootte:
25 deelnemers

Meenemen:
Neem zelf iets mee om comfortabel op en/of onder te ligggen.

Informatie:
Meer informatie over Jack Peters vind je op zijn website www.CenterSelf.nl. Kijk onder het kopje 'klankbeleving'.


432Hz KlankConcert: 'Minimaal'

 

Instrumenten

Met dit klankconcert maken we deze bewuste klankreis, begeleid door diverse instrumenten waaronder de Aziatische Gong (die alles chakra en planeet resonanties in zich heeft), BluePoint Steelharp (432Hz, natuurlijk!) en 432Hz klankbuizen en -schalen.

Deze 432Hz klanktrilling is zoals muziek en klank eigenlijk bedoeld zijn en resoneert op een diep niveau met je eigen lichaam in afstemming op de Aarde en het Universum.

 

Over Jack Peters

Jack Peters is je klankmeester op deze klankreis. Hij speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste 'maatjes'. De laatste jaren is Jack meer en meer gaan spelen op inheemse instrumenten, zoals native american flute, Tibetaanse klankschalen en Aziatische gongs.

Jack heeft zich gewijd aan het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Inmiddels zijn al zijn instrumenten (ook de piano!) gestemd op 432Hz. De kracht van klank heeft Jack ook op het pad gebracht van klankbeleving en resonantietherapie. Ook op 432Hz natuurlijk!

Meer informatie over Jack en zijn werk als klankmeester kun je vinden op zijn website www.CenterSelf.nl. Kijk bij onderdeel 'klankbeleving'.