Wanneer:
- vier vrijdagmiddagen van maart tot en met juni 2018

Tijd: van 13:30 tot ongeveer 16:00 uur
Je bent welkom vanaf 13:00 uur

Bijdrage: €153,-
Bij aanmelding voor alle vier de workshops krijg je een beukenhouten hartlabyrint vingerbord ontworpen door Selma Sevenhuijsen, ter waarde van €27, cadeau

Informatie
Meer informatie over het labyrint op de Schaapshoeve vind je op de pagina Labyrint.
Meer weten? Neem contact op met Carin of Jack.
 


Allround labyrint training 2018
 

In 2018 organiseren we vier workshops met het labyrint:

Het is een allround minitraining, waarin je kennismaakt met het labyrint, je loopt je levenspad in het labyrint, je leert over het eigentijdslabyrint, je doet de Appleton dance in het labyrint en tenslotte worden al je zintuigen met klank en kleur aangeraakt.

Ervaring staat centraal in onze workshops, dus we zijn buiten in het labyrint (behalve als het té bar en boos wordt, dan maken we gebruik van het labyrint op doek).
 

Beukenhouten hartlabyrint cadeau

De kosten voor deze complete workshop serie bedragen €153,-. Als je besluit mee te doen aan alle vier de workshops, krijg je een beukenhouten vingerlabyrint ter waarde van €27,- van ons cadeau.

Dit labyrintbord bevat het prachtige hartlabyrint dat ontworpen is door Selma Sevenhuijsen, Nederlands onderzoekster en schrijfster.
 

Over Carin Wennink en Jack Peters

Carin en Jack zijn je gidsen op deze dag. Na een (hernieuwde) kennismaking met het labyrint tijdens een reis naar Glastonbury, zijn Carin en Jack de drijvende kracht geweest achter het aanleggen van het labyrint op de Schaapshoeve.

Carin en Jack over het labyrint:
“Het labyrint is een bijzonder instrument. In de tijd die we er nu mee werken, blijkt elke wandeling een andere gewaarwording of nieuwe ervaring op te leveren. Het is telkens weer verrassend anders. Je kunt het labyrint gebruiken als weg naar je hart, als versterker van je intuïtie, als probleem-oplossend instrument. En je kan er ook mee lachen, spelen en blijven ontdekken!”

Meer lezen over Carin en Jack kan op de pagina van Het Schaapshoeve Team.