Lilian Gijsbers

Zij heeft op zeer jonge leeftijd een bijna-dood-ervaring gehad en daardoor ontwikkelde er in haar een duidelijk beeld van de ziel en het voortbestaan ervan na de dood. Door deze kennis verder te ontwikkelen, ontdekte zij haar helende kwaliteiten en wegen om contact te maken met de spirituele wereld. Zij schreef hierover ook de roman: “Moira, een hemels sprookje.”

Lilian is zeer enthousiast en gedreven en maakt het spirituele weer gewoon. “Het is iets van alle tijden om te zoeken naar iets wat groter is dan wijzelf, iets wat ons overstijgt. De intuïtie en de leiding die ik in mijn leven gevoeld heb, is er voor iedereen. Dat is waar ik jou op een ongedwongen manier mee wil laten kennis maken.”

Je hoeft niet over een gave of diploma te beschikken om jouw weg op deze mooie aarde te vinden. De gave ben je namelijk helemaal zelf! En jezelf ontdekken, dat is het grote avontuur waarop Lilian je wil meenemen.

Voor meer informatie kijk je op www.lilianders.nl.


Lilian Gijsbers geeft diverse cursussen vanuit haar praktijk op de Schaapshoeve. Hier vind je een kort overizcht daarvan. Kijk op haar website voor actuele informatie en komende data.

  • Energetisch kindercoach: start in januari 2018
  • Healing verdieping: start in januari 2018
  • Therapeutisch gezinscoach: start in februari 2018
  • Trance verdieping: start in januari 2018
  • Bewustwordingsreis Roemenië

Naast het volgen van cursussen is het ook mogelijk om deel te nemen aan een coachingsessie. Hier geeft Lilian een demonstratie, meditatie en krijg je een privé-consult van een van de Laulima coaches.