Wanneer: donderdagavond
- woensdagavond 13 december 2017

Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur
Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 
Bijdrage: €20,- per avond
Knipkaart voor 5X € 85,00

Wanneer je een knipkaart neemt, kun je kiezen welke data je erbij wilt zijn. Je neemt je kaart gewoon mee als je komt en die wordt dan afgevinkt. 

Groepsgrootte:
De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 18 deelnemers.

Informatie
Meer informatie vind je op www.lilianders.nl


Oefencirkels

Thema's mediumschap, intuïtie en healing


Waarom deelnemen?

De oefenavonden bieden jou de mogelijkheid om met spirit te blijven ontwikkelen. Hier mag je weer even met gelijkgestemden praten en oefenen met de mogelijkheden die er zijn. Er zijn verschillende thema's die afwisselend aan bod komen, zoals het zich aandient op de avond zelf:
•Intuïtie
•Trance
•Healing
•Mediumschap

Meer informatie per onderwerp vind je op de website van Lilian: Oefencirkels.

 

Deelname

Doe mee en oefen met jouw eigen ontwikkeling

Elke cirkel kent zijn eigen deelnemers en ontwikkelmogelijkheden. De basis is oefenen in een groep gelijkgestemden en geïnteresseerden. Het is geen cursus of workshop, maar juist een manier om lekker te ervaren. Natuurlijk kan je de cirkel bijwonen als je zeer ervaren bent om zo jouw kennis en kunde te delen. Ook ervaren pianisten en voetballers trainen met grote regelmaat. Juist het feit dat er mensen in de groep zijn die uit interesse komen of juist om de energie te ervaren, maakt dat de energie vrij kan stromen.

 

Over Lilian Gijsbers

Zij heeft op zeer jonge leeftijd een bijna-dood-ervaring gehad en daardoor ontwikkelde er in haar een duidelijk beeld van de ziel en het voortbestaan ervan na de dood. Door deze kennis verder te ontwikkelen, ontdekte zij haar helende kwaliteiten en wegen om contact te maken met de spirituele wereld. Zij schreef hierover ook de roman: “Moira, een hemels sprookje.”

Lilian is zeer enthousiast en gedreven en maakt het spirituele weer gewoon. “Het is iets van alle tijden om te zoeken naar iets wat groter is dan wijzelf, iets wat ons overstijgt. De intuïtie en de leiding die ik in mijn leven gevoeld heb, is er voor iedereen. Dat is waar ik jou op een ongedwongen manier mee wil laten kennis maken.”

Je hoeft niet over een gave of diploma te beschikken om jouw weg op deze mooie aarde te vinden. De gave ben je namelijk helemaal zelf! En jezelf ontdekken, dat is het grote avontuur waarop Lilian je wil meenemen. Behalve cursussen geeft Lilian ook persoonlijke consulten.

Voor meer informatie kijk je op www.lilianders.nl.