Artikelen

JaMaRi: 432Hz KlankConcert


Wanneer: zondagmiddag 5 november 2017

Tijd: van 14:30 tot 15:45 uur
Je bent welkom vanaf 14:00 uur

Bijdrage: €25,-
 
Informatie

Neem zelf iets mee om comfortabel op en/of onder te ligggen of te zitten


432Hz KlankConcert

In dit intuitief gedreven concert komt een scala aan muziekinstrumenten voorbij die gestemd zijn in de zogenoemde 432Hz stemming.

A=432Hz is de stemming die van nature resoneert met de kosmische 432Hz trilling; het is de trilling van de aarde; het is de trilling van ons hart. Instrumenten die door inheemse volkeren gemaakt worden, zoals klankschalen of didgeridoos, worden op het oor gestemd en klinken in de A=432Hz frequentie.
 

Een keur aan 432Hz Instrumenten

Deze avond zul je genieten van harmonie, eenvoud en ook van stilte in de klanken. Het zal een ontmoeting van culturen zijn: van Tibetaanse klanken tot Native American Flute tot Indiase snaren. De sfeervole accoustiek van de Schaapshoeve draagt de klanken harmonieus door de ruimte.

Instrumenten die je tijdens dit concert kunt horen zijn:
stem en keelzang, Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, Native American flutes, digderidoos, tankdrums, Blue Point Steel Harp, Aziatische gongs, bazooki, etc.

 

Over JaMaRi: Jack, Marcel en Rick

Deze avond is een samenwerking en ontmoeting in klank tusssen drie klankmuzikanten uit de regio; Rick van den Boom (Erp), Marcel Peters (Mill) en Jack Peters (Langenboom).

Wat hebben deze drie muzikanten gemeen? Ze zijn alledrie gepassioneerd bezig met muziek, zijn alledrie geraakt door de 432Hz afgestemde muziek én willen dit graag met jou delen.